Klein in omvang, groot in ambitie

Werk maken dat werkt

Welkom bij Liman, het bureau waar meer wordt gewerkt dan gepraat. Niet omdat we niets te vertellen hebben, maar omdat al onze energie en al ons talent maar op één ding is gericht: werk maken dat werkt. Alles wat daar niet aan meewerkt, werkt niet voor ons.

10+

jaar actief
in het vak

240+

merken
geholpen

5

senior
toppers

25+

partners
wereldwijd

Wij zijn er om je merk naar een hoger plan te tillen, maar ook om te ondersteunen met lopende activiteiten. Van verpakkingen tot websites en van campagnes tot huisstijlen. Dit doen we voor vernieuwende grote merken, ambitieuze startups en alles daartussenin.

No-nonsense mentaliteit

Zo wordt er al meer dan 10 jaar stevig aan de weg getimmerd met een no-nonsense mentaliteit en een internationaal team van partners met elk hun eigen expertise. Wij houden van aanpakken en hebben graag direct en informeel contact. Zo komen we snel tot de kern.

Kennis delen is kracht

Door de jaren heen hebben wij het voorrecht gehad om samen te werken met mooie merken, slimme ondernemers en prachtige start-ups. Deze kennis gebruiken wij om bestaande en nieuwe merken te professionaliseren en daarmee hun positionering te versterken.

Goed werk begint met een goed gesprek

Samen creëren we het verschil, direct vandaag al tot ver in de toekomst. Elke klus is anders en vraagt om een persoonlijke aanpak. Laten we elkaar ontmoeten.

Contact