Werk dat voor zichzelf werkt

Van branding tot campagne en van website tot animatie. Wij hebben hieronder een collectie voor je samengesteld.

Reset

Reset is een marketing en communicatiebureau dat zich vooral bezighoudt met het creëren van doelgroepgerichte content voor socials.

Bread Factory

Bread Factory is een multifunctionele hal die een bakkerij, patisserie en een restaurant combineert met verse ingrediënten en uitstekende service.

TruckNow

TruckNow is een applicatie die last mile-diensten aanbiedt, waaronder de laatste fase van het leveringsproces tussen distributiecentrum en klant.

Inanli

Inanli is een huidtherapiepraktijk dat gebruik maakt van de nieuwste technologie om de beschadigde huid op de meest veilige manier te behandelen.

Fundom

Fundom is een amusementscentrum waar kinderen hun eigen wereld kunnen bouwen aan de hand van de vele kleurrijke geometrische objecten.

Precise

Precise is een health-tech startup dat tandartspraktijken over heel de wereld voorziet van tandartsapparatuur van hoge kwaliteit.

Mij

Mij is een innovatieve (kennis) platform voor zorgorganisaties in maatschappelijke ondersteuning, wijkverpleging en langdurige zorg.

Noah

Noah is een kinderopvang voor kinderen vanaf 2,5 t/m 4 jaar. De kinderopvang is een veilige speelplek voor kinderen waarbij het spelen ook centraal staat.